HORARI

Dl-Dv: 8-20h

CONTACTA'NS

93 758 98 05
centremedic@rehastet.com

Dilluns dia 20 de maig, Rehastet romandrà tancat per festivitat local
Divendres 5 de gener, horari de 8:00 a 15:00

Serveis

Unitat de medicina esportiva

 

Unitat de medicina esportiva

 

serveis de rehastet

 

medicina esportiva

Unitat de medicina esportiva

La medicina de l’esport és una branca que estudia la fisiologia de l’esportista i els problemes derivats de la pràctica esportiva realitzada de forma inadequada. És una eina molt important de prevenció i assessorament per a les persones que practiques esport i per aquelles que utilitzen l’activitat física per la millora de la seva qualitat de vida.

Aquesta divisió és la primera, a Mataró, especialitzada en medicina de l’esport, traumatologia i nutrició esportiva en edat pediàtrica i juvenil, atenent també a l’esportista adult.

Comptem amb especialistes amb gran experiència en el seguiment i tractament d’esportistes, compromesos a donar resposta a qualsevol problemàtica i/o dubtes que puguin sortir.

Tenim per objectiu aconsellar i acompanyar a les persones que practiquen esport o volen mantenir-se actives durant les diferents etapes de la vida, sovint marcades per canvis hormonals. També especialment en els casos de l’adolescència i l’embaràs, quan la pràctica de l’esport de forma saludable pot ajudar a assimilar els canvis que s’experimenten.

Disposem de tècniques de diagnòstic i tractament d’última generació i en constant renovació permetint així, oferir-li el millor servei en medicina esportiva del Maresme.

Les nostres revisions

Revisió bàsica

Inclou la visita mèdica i les exploracions següents:

Revisió avançada

Inclou la visita mèdica i les exploracions següents:

Servei d'atenció integral a l'esportista

HORARI

Dl-Dv: 8-20h

CONTACTA'NS

93 758 98 05
centremedic@rehastet.com

Horari d'estiu 2023

Del 31/07/2023 fins el 27/08/2023, l’horari de revisions mèdiques per el permís de conduir i altres, seran els dimarts i dijous de 9:00 a 13:00.

Abrir chatObrir xat
Necessites ajuda?
Hola!
Pots demanar hora per Whatsapp o qualsevol dubte que tinguis