HORARI

Dl-Dv: 8-20h

CONTACTA'NS

93 758 98 05
centremedic@rehastet.com

Dilluns dia 20 de maig, Rehastet romandrà tancat per festivitat local
Divendres 5 de gener, horari de 8:00 a 15:00

Serveis

Tens dubtes?

Envía un correu a rehabilitacio@rehastet.com o bé emplena el formulari

Rehabilitació i teràpia física

 

serveis

 

rehabilitació

Rehabilitació i teràpia física

En els processos de rehabilitació, els especialistes utilitzen una àmplia varietat d’exercicis, tractaments, tècniques i pròtesis, les quals en darrers anys han evolucionat per introduir tecnologia cada cop més avançada.

Alguns d’aquests avenços s’aprofiten de teràpies de calor, fred, kinetiques, pulsacions elèctriques, vibracions, senyals nerviosos i pròtesis exoesquelètiques que cada dia s’acosten més a la mobilitat i sensació natural del cos humà.

La rehabilitació és un procés integral que requereix la intervenció d’altres disciplines per poder ser reeixida, com ho és la psicologia i la medicina. Mentre que la teràpia física ajuda a restaurar i enfortir el moviment i la funció de músculs i articulacions, la psicologia s’encarrega de mantenir la salut mental de les persones afectades, ja que pot resultar en un procés complicat i desafiador.

Per la seva banda, la medicina és part intrínseca en una rehabilitació, ja que tant els exercicis físics i mentals han de formar part d’un diagnòstic i una cura mèdica constant.

El centre mèdic Rehastet disposa d’un local ampli i modern, de 500 metres quadrats, al servei de la seva salut. El centre posa a l’abast dels seus usuaris els darrers avenços tecnològics en el camp de la rehabilitació i fisioteràpia.

Serveis de rehabilitació

En el nostre centre mèdic t’oferim els següents serveis de rehabilitació i teràpia física:

HORARI

Dl-Dv: 8-20h

CONTACTA'NS

93 758 98 05
centremedic@rehastet.com

Horari d'estiu 2023

Del 31/07/2023 fins el 27/08/2023, l’horari de revisions mèdiques per el permís de conduir i altres, seran els dimarts i dijous de 9:00 a 13:00.

Abrir chatObrir xat
Necessites ajuda?
Hola!
Pots demanar hora per Whatsapp o qualsevol dubte que tinguis