Els nostres valors – Rehastet – Centre mèdic
  • 08302 Mataró, Camí de la Geganta 31-37
  • 93 758 98 05
  • Horari: Dl-Dv: 8-20h
Troba el teu metge
Metge
Especialitat

Els pacients sempre són i seran la nostra prioritat

Totes les persones que integrem i componem el Centre Mèdic Rehastet som conscients que les nostres accions poden afectar a la qualitat de l’experiència del pacients i el nivell d’excel·lència que col·lectivament assoleixen. Aquest coneixement es veu reflectit en el nostre compromís amb una única misió compartida centrada exclusivament al pacient.

La nostra missió

Rehastet és un centre mèdic en el que el pacient és la nostra principal prioritat. Som un centre que treballem per assolir  alts estàndards de qualitat, experiència i satisfacció del pacient.

Busquem millorar la salut i el nivell de vida de les persones a les que servim, oferint una gama molt àmplia de serveis, amb una especial sensibilitat en les necessitats individuals dels nostres pacients i famílies.

 

La nostra visió

La nostra visió és ser un centre mèdic de primera elecció en la nostra regió, reconegut per tenir els pacients més satisfets, la millor qualitat clínica i millors resultats i els millors metges i treballadors.

 

Treball en equip

Només podem conseguir la nostra misió i objectius treballant junts. A través dels esforços col·lectius i coordinats del nostre personal, apliquem les nostres diferents aptituds, antecedents, idees i experiències per crear solucions i beneficiar als pacients.

Primer els pacients

Creiem que el pacients és el primer. Sempre recordarem que el tractament del pacient i de la família està directament lligat al cor de la nostra missió i filosofia.

 

Integritat

Ens adherim a un codi ètic incondicional que enfatitza la honestedat, la transparència i la sinceritat. Mitjançant les nostres paraules i accions guanyem la plena confiança dels nostres pacients i les seves famílies, la nostra comunitat i els nostres companys de treball.

 

Excel·lència

Es esforcem contínuament per l’excel·lència. Mai deixem d’aprendre i treballar per millorar les nostres habilitats, programes i serveis.

Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola!
Pots demanar hora per Whatsapp o qualsevol dubte que tinguis