Coneix Per què escollir Rehastet

 

Per què escollir Rehastet

medicia esportiva

on estem

Nosaltres

PER QUÈ REHASTET?

Referents al Maresme

Situat en el cor de la ciutat, davant de la zona ajardinada més gran de la ciutat, el Parc Central, concretament al Camí de la Geganta nº31 i al Carrer Isidor nº46. Compta amb una àmplia gama de serveis mèdics i especialitats d’alta qualitat, especialment en l’àrea esportiva, en la qual es presta un servei integral i personalitzat a l’esportista.

És un centre de més de 50 anys d’experiència que s’ha convertit en referent de la sanitat privada del Maresme. Això posa en evidència el nostre esforç constant de renovació i adaptació per tal d’oferir al pacient tot allò que pugui necessitar: els metges més qualificats, amb mitjans tecnològics innovadors i amb un tracte càlid, familiar, personalitzat i discret.

Darrerament, per tal de garantir el compromís d’oferir-li els serveis de la més alta qualitat, hem iniciat una renovació i modernització general del centre, amb la introducció contínua de millores que ens consoliden com un dels grans referents de la comarca.

Sóm un dels centres mèdics privats més emblemàtics del Maresme.

QUÈ ENS FA DIFERENTS?

Experiència i vocació

Sabem que hi ha vàries opcions de centres mèdics privats a Mataró per escollir. De totes maneres creiem que el centre mèdic REHASTET és diferent.

Creiem que gràcies a la experiència i qualitat que hem estat sembrant durant més de 45 anys i juntament amb un esperit d’autocrítica irrefrenable, ens podem consolidar com a centre mèdic actiu i compromès en:

Recuperant així els valors tradicionals de l’atenció al pacient que són els que hauria de reflectir la vocació d’aquesta professió: