Què ens fa diferents? – Rehastet – Centre mèdic
  • 08302 Mataró, Camí de la Geganta 31-37
  • 93 758 98 05
  • Horari: Dl-Dv: 8-20h
Troba el teu metge
Metge
Especialitat

No tots els centres són el mateix

El centre mèdic Rehastet és diferent a la majoria dels centres privats. Creiem que gràcies a la implicació dels nostres consultors que treballen amb nosaltres per tal de millorar les infraestructures necessàries i atenció al client, la capacitat i dedicació del nostre personal i la varietat i complexitat dels tractaments que oferim, fan que el nostre centre sigui molt especial.

 

Valorem i creiem en la feina de totes i cada una de les persones que formen part del centre i que treballen per fer-lo créixer i brillar. Tenim especialistes que cobreixen una gama molt àmplia de disciplines mèdiques i quirúrgiques – incloent metges, infermeria especialitzada, fisioterapeutes i dietistes – i també l’àrea administrativa, recepcionistes i personal de neteja, tots treballant conjuntament i col·laborant, per tal de proporcionar el millor tracte i atenció, personalitzat i adaptat a vostè.

 

Estem donant serveis sanitaris des de l’any 1972, i avui dia els locals i equipaments ocupen una superfície de 1500 metres. El centre principal es troba al Camí de la Geganta nº31 i l’altre en el Carrer Isidor nº46.

 

El nostre equip està format per més de 35 professionals sanitaris, que combinen la seva qualificació tècnica amb el tracte personalitzat i una gran professionalitat, entenent aquesta com l’afany de millora, la responsabilitat, l’experiència i la pràctica professional, envers tots els nostres pacients.

 

Amb motiu del 25è aniversari, el conseller de Sanitat de la Generalitat de Catalunya, Dr. Eduard Rius, va inaugurar les noves instal·lacions del Servei de Recuperació Funcional i Fisioteràpia.

Tecnologia Avançada

A més de la nostra qualitat d’atenció i experiència, estem compromesos a proporcionar als nostres pacients accés a la tecnologia de diagnòstic i tractament més recent i confiable que hi ha al mercat.

 

Creiem que és molt important que se senti segur de que està en bones mans. Vostè té una selecció de centres mèdics privats a Mataró, i nosaltres invertim tot el nostre esforç i dedicació a assegurar-nos que tot el que fem ens converteix en la seva primera opció.

Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola!
Pots demanar hora per Whatsapp o qualsevol dubte que tinguis