HORARI

Dl-Dv: 8-20h

CONTACTA'NS

93 758 98 05
centremedic@rehastet.com

Dilluns dia 20 de maig, Rehastet romandrà tancat per festivitat local
Divendres 5 de gener, horari de 8:00 a 15:00

Serveis

Urgències traumatòlogiques

Unitat d’acupuntura

demana cita

Unitat d’acupuntura

trauma

Unitat d’Acupuntura

La Medicina Tradicional Xinesa (MTX) ens ajuda a entendre la salut i la malaltia tenint en compte l’estreta connexió que existeix entre ment-cos-emocions. És una medicina holística i una gran teràpia complementària a l’hora de poder millorar la nostra salut. Ens acosta al nostre propi autoconeixement i això ens dona eines pròpies per trobar-nos millor.

 

La MTX entén la salut i la malaltia com un equilibri-desequilibri energètic. Realitzem un diagnòstic biopsicosocial basat en aquest equilibri i a partir d’aquí proposem un tractament per combatre el desequilibri. Podem utilitzar diferents elements terapèutics, essent el més conegut l’acupuntura, però també moxibustió, electroacupuntura, ventoses, massatge, fitoteràpia, consells nutricionals, etc.

Ens pot ajudar en infinitat de situacions: dolor en general, problemes osteomusculars, cefalea, angoixa, depressió, insomni, bruxisme, acúfens, vertigen, fibromiàlgia, esfera ginecològica, fertilitat i acompanyament de l’embaràs, problemes gastrointestinals, problemes respiratoris, problemes renals, problemes dermatològics, millorar el sistema immunitari, deshabituació al tabac, acompanyament de pacients oncològics, obesitat, etc.

Trastorns o afeccions que tractem:

Al·lèrgia

Cardiologia

Dermatologia

Dietètica i nutrició

Digestiu

Endocrinologia

Hematologia

Ginecologia i obstetrícia

Medicina general

Nefrologia

Neurologia

Psicologia

Pneumologia

Oftalmologia

ORL

Reumatologia

Traumatologia

Urologia

HORARI

Dl-Dv: 8-20h

CONTACTA'NS

93 758 98 05
centremedic@rehastet.com

Horari d'estiu 2023

Del 31/07/2023 fins el 27/08/2023, l’horari de revisions mèdiques per el permís de conduir i altres, seran els dimarts i dijous de 9:00 a 13:00.

Abrir chatObrir xat
Necessites ajuda?
Hola!
Pots demanar hora per Whatsapp o qualsevol dubte que tinguis