Perquè escollir Rehastet? – Rehastet – Centre mèdic
  • 08302 Mataró, Camí de la Geganta 31-37
  • 93 758 98 05
  • Horari: Dl-Dv: 8-20h
Troba el teu metge
Metge
Especialitat

El centre mèdic Rehastet és un dels centres mèdics més emblemàtics de la sanitat privada de la comarca del Maresme.

Situat en el cor de la ciutat, davant de la zona ajardinada més gran de la ciutat, el Parc Central, concretament al Camí de la Geganta nº31 i al Carrer Isidor nº46. Compta amb una àmplia gama de serveis mèdics i especialitats d’alta qualitat, especialment en l’àrea esportiva, en la qual es presta un servei integral i personalitzat a l’esportista.

 

És un centre de més de 45 anys d’experiència que s’ha convertit en referent de la sanitat privada del Maresme. Això posa en evidència el nostre esforç constant de renovació i adaptació per tal d’oferir al pacient tot allò que pugui necessitar: els metges més  qualificats, amb mitjans tecnològics innovadors i amb un tracte càlid, familiar, personalitzat i  discret.

 

Darrerament, per tal de garantir el compromís d’oferir-li els serveis de la més alta qualitat, hem iniciat una renovació i modernització general del centre, amb la introducció contínua de millores que ens consoliden com un dels grans referents de la comarca.

Sabem que hi ha vàries opcions de centres mèdics privats a Mataró per escollir. De totes maneres creiem que el centre mèdic REHASTET és diferent.

Creiem que gràcies a la experiència i qualitat que hem estat sembrant durant més de 45 anys i juntament amb un esperit d’autocrítica irrefrenable, ens podem consolidar com a centre mèdic actiu i compromès en

 

  • Millorar el nivell de vida de les persones,

  • Donar un tracte diferenciat i personalitzat per a cada un dels nostres pacients,

  • Donar resposta a qualsevol inquietud o dubte relacionat amb salut i/o medicina esportiva,

 

Recuperant així els valors tradicionals de l’atenció al pacient que són els que hauria de reflectir la vocació d’aquesta professió.

Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola!
Pots demanar hora per Whatsapp o qualsevol dubte que tinguis